Locatie Dorpshaven in Aalsmeer

Locatie Aalsmeer

Dorpshaven in Aalsmeer is een centrale locatie. Rustig wonen in straten zonder doorgaand autoverkeer. Toch zijn de uitvalswegen zoals de N196 en de A4 eenvoudig en snel bereikbaar. Naar het aantrekkelijke centrum van Aalsmeer is het niet verder fietsen dan 5 minuten.

Bereikbaarheid

Met de Auto
Aalsmeer ligt aan de N196, de provinciale weg die de A4 verbindt met Uithoorn en de Amstel. Vanaf Dorpshaven bent u binnen een kwartiertje op Schiphol. Ook de ringweg rondom Amsterdam is snel bereikbaar. De auto parkeert u voor uw deur of op de straat. De twee-onder-één-kapwoningen hebben zelfs 2 parkeerplaatsen voor de garage.

Per Boot
De watervilla’s, twee-onder-één-kapwoningen en vlonderwoningen liggen direct aan vaarwater. Dit water staat in verbinding met de Ringvaart. Als u in zuidwestelijke richting vaart, bereikt u als snel de Westeinder. Dit staat garant voor vele uren vaarplezier. Als u meer tijd heeft, kunt u verder varen door Noord-Holland. Via het Amsterdamse Bos is het centrum van Amsterdam en het IJ een mooie dagtocht. Een andere mogelijkheid is via het Spaarne naar Haarlem, of de Kagerplassen.

Met de fiets
Het centrum van Aalsmeer is een paar minuten fietsen. Langs de Westeinder Plassen liggen mooie fietsroutes voor sport of ontspanning.

Met het openbaar vervoer
Door Aalsmeer rijden veel bussen van Connexxion die u naar alle windstreken toe kunnen brengen. Zo bent u in 20 minuten in Amstelveen.

Delen:
Aalsmeer Dorpshaven

Routeplanner

Plan je route naar de locatie van het project door een vertrekpunt in te voeren bij “Van”. Klik vervolgens op “Toon route”.

Van:
Naar:
Dorpshaven 11 woningen, Aalsmeer
Delen: