Nieuws

Alles verkocht!

25 januari 2017
Alle 66 woningen in Dorpshaven zijn definitief verkocht. Wat een geweldig resultaat. We wensen alle toekomstige bewoners een fijne bouwtijd en uiteindelijk veel woonplezier toe. In maart 2017 zal de bouw starten van de laatste 35 woningen. Zomer 2018 is deze mooie Scandinavische woonwijk aan vaarwater gereed!   Lees meer »

Start bouw!

12 december 2016
Vrijdag 9 december jl. is officieel de bouw gestart van Dorpshaven fase 2! Wethouder Van Duijn en Henri van Dam, directeur van SYNCHROON, sloegen de heipaal onder toeziend oog van toekomstige bewoners en projectbetrokkenen. De verwachting is dat eind 2017/begin 2018 de eerste woningen van Dorpshaven fase 2 worden opgeleverd. Lees meer »

Start verkoop laatste fase!

17 oktober 2016
Welkom! Op dinsdag 1 november aanstaande start de verkoop van de laatste fase van Dorpshaven! Het aanbod bestaat uit 8 eengezinswoningen Hisingen en 3 waterwoningen Öland. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur op het kantoor van Eveleens makelaars, Punterstraat 2 te Aalsmeer. De makelaars van EKZ… Lees meer »

Start Verkoop goed bezocht!

22 februari 2016
Verkoop gestart! Zaterdag 20 februari was het dan eindelijk zo ver, de start verkoop van de volgende fase van Dorpshaven. Het was opvallend druk in de zaal van de Lijnbaankerk in Aalsmeer. Met veel enthousiaste reacties en mensen die al stiekem wegdroomden bij de gedachte aan hun nieuwe huis. Was… Lees meer »

Start verkoop zaterdag 20 februari!

5 februari 2016
Zaterdag 20 februari start de verkoop! Wij hebben veel gevraagd van uw geduld, maar het is zover! De volgende 31 woningen in Dorpshaven gaan in verkoop. Zaterdag 20 februari gaan wij officieel van start met de verkoop. U bent van 11.00 -13.00 uur van harte welkom in de Lijnbaankerk. Adres:… Lees meer »

Voortgang Dorpshaven

29 september 2015
Voor de zomer hebben we de nieuwe woningtypes voor Dorpshaven gepresenteerd op de website. De reacties hierop waren heel positief en overweldigend in aantal. De aantrekkelijke waterrijke locatie èn de gekozen Scandinavische architectuurstijl worden gewaardeerd door veel belangstellenden uit Aalsmeer en de regio. Voordat het plan in verkoop gaat moet… Lees meer »

Laatste Watervilla Verkocht!

14 juli 2015
Een maand geleden schreven we dat er onverwachts toch nog een watervilla op de markt was gekomen. Dat de fraaie Watervilla’s gewaardeerd worden is opnieuw bevestigd door een vlotte verkoop. De koopcontracten voor een type Oslo zijn ondertussen getekend. Bijzonder om te vermelden is dat ook deze Watervilla een zonnestroomsysteem… Lees meer »

Laatste kans op Watervilla!

15 juni 2015
Onverwachts is er een watervilla op de markt gekomen. De eerste paal voor de zes andere Watervilla's is onlangs officieel geslagen door de wethouder. Het is dus mogelijk om nu nog snel in de rijdende trein te stappen! Zeven vrijstaande villa's op een prachtige locatie op korte afstand van het… Lees meer »

Toekomstig aanbod in Dorpshaven!

10 april 2015
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de vervolgfase van Dorpshaven. Na de succesvolle verkoop van de Watervilla’s begin 2015 is dit in een versnelling gekomen. De aansprekende Scandinavische bouwstijl valt in goede aarde en we hebben hier positieve reacties over ontvangen. Deze aantrekkelijke en waterrijke woonwijk zal plaats… Lees meer »

Voorspoedige Verkoop Watervilla’s!

21 januari 2015
De verkoop van de Watervilla's gaat voorspoedig! Vijf watervilla's zijn al definitief verkocht, de laatste is in optie. De kopers hebben een keuze gemaakt, en het is leuk dat alle drie de typen (Oslo, Kopenhagen en Helsinki) gebouwd gaan worden. De kopersbegeleider van de aannemer is met de kopers in… Lees meer »